Nederland Accommodaties Niederlande Gastgeber Netherlands Accommodation

Uitstapjes in Nederland

Rijksmuseum Amsterdam
Het Rijksmuseum, meestal Rijksmuseum, of kortweg Rijks, genoemd, is het grootste en belangrijkste rijksmuseum van Nederland. Het is gelegen tussen de Stadhouderskade en het Museumplein in het Amsterdamse stadsdeel Oud-Zuid en biedt in zijn ruim 200 zalen een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis.

Miniaturenpark Madurodam
Madurodam is de kleinste stad van Nederland. Grachten, sfeervolle geveltjes en andere typisch Nederlandse taferelen zorgen voor een feest van herkenning. Alles waar Nederland beroemd om is, is op schaal 1:25 tot in het kleinste detail nagebouwd.

Museum BroekerVeiling
De authentieke groenteveiling waar de veiling klok nog steeds draait. Neem deel aan de actie, rondvaart in het Rijk der 1000 eilanden, Kom eens een kijkje nemen op een authentieke veildag, Leer alles over baggerbeugel, een slikpramen en poepe-Witte, Loop door de historische moestuin, Nationaal monument uit 1912, Nieuw gebouw uit 2009, Bijna alles onder een dak, Restaurant perfect voor groepsbezoeken, Vis roken, activiteiten voor kinderen en kapitein Dirk neemt u mee terug naar 1890.

Verzetsmuseum Amsterdam
Het Verzetsmuseum is gevestigd in gebouw Plancius, tegenover de hoofdingang van Artis. In de permanente expositie roept een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's de sfeer op van de oorlogsjaren. Authentieke voorwerpen, foto's, documenten, film- en geluidsfragmenten vertellen de geschiedenis van mensen in oorlogstijd; verhalen over het uitzonderlijke én het alledaagse.

Birds@Work Valkerij Manege
Ervaar de intense emotie van het valkenier zijn op de Valkerij Manege. U komt oog in oog met roofvogels. Op uw valkeniershandschoen voelt u hoe de machtige klauwen zich ontspannen als teken van wederzijds vertrouwen. Dan is voor u het grote moment aangebroken. U gaat zelfstandig een roofvogel naar de handschoen laten vliegen.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve
Struisvogelboerderij Monnikenwerve is een unieke bezoekboerderij in Sluis (Zeeland). Met meer dan 125 struisvogels in alle soorten en leeftijden. Te bezoeken met rondleiding voor zowel gezinnen als groepen. Geopend van 15 maart tot 1 november op zaterdag en zondag, in juli en augustus dagelijks geopend.

Burgers' Zoo
Burgers' Zoo is de naam van een dierentuin in Arnhem, Gelderland. De dierentuin wordt ook vaak 'Burgers' , 'De Bush' of 'Burgers' Bush' genoemd. Met 1,5 miljoen bezoekers is de Arnhemse Zoo de meest bezochte attractie in Gelderland.

Histo-Mobil
Histo-Mobil ligt aan de rand van Giethoorn, midden in Nationaal landschapspark de Wieden & Weerribben. Bij uitstek het vertrekpunt voor uw vaartocht. U vaart langs de turfstekersvelden, eendenkooi, langs vervenershuisjes en rietvelden. De schipper geeft u onderweg uitleg en toelichting over de bezienswaardigheden. U kunt ook zelf gaan varen fluisterboot, kano of de drakenboot.

Molens van Kinderdijk
De molens van Kinderdijk staan sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De 19 windmolens, die een molengang vormen, zijn een toeristische trekpleister.

Beleef Amsterdam met Yellow Bike
Bent u op zoek naar een leuk, sportief en gezellig dagje uit in Amsterdam? En wilt u fietsen of wandelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een geslaagde en perfect georganiseerde excursie.

Nationaal Park De Hoge Veluwe
Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is een gebied van 55km² op de Veluwe 1000km², het grootste laaglandnatuurterrein in noordwest Europa. De Veluwe ligt in de Nederlandse provincie Gelderland. Het park is grotendeels gelegen in de gemeente Ede.

Anna van Nieuwkoop
De droom van het zeilen: elke avond in een andere haven liggen of op het wad droogvallen, zeehonden bij het zonnebaden toekijken en natuurlijk heel actief aan het geheel deelnemen! 's Morgens wordt gezamelijk de dagverloop besproken.