Nederlands Deutsch English

Vakantiehuis in OMMEN Vakantiehuis Varsenerveld Ommen

Vakantiehuis Varsenerveld Ommen (OMMEN) Fietsverhuur Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Huisdieren toegestaan Rustige ligging TV Internet WLAN


Beschrijving:
Vakantiehuis Bent u er écht even aan toe om de drukte van de stad te ontvluchten en de serene rust van het platteland te ervaren? Dan is ons comfortabele vakantiehuis een perfecte keuze. Dit fraaie vakantiehuis in Ommen is het hele jaar te reserveren zodat u in ieder jaargetij volop kunt genieten van de prachtige omgeving.

Prijzen en voorwaarden:
Wilt u graag eens verblijven op een boerderij maar ziet u het niet zitten om in een camper, caravan of tent te verblijven? Dan kunt u verblijven in onze sfeervol natuurhuisje. Het vakantiehuis staat op ons boerenerf en beschikt over een zonnige veranda op het zuiden. prijs vanaf 85 euro per nacht.

Aanvraag sturen
Vakantiehuis
af:85.00 €
Sterren: -
Bedden: 4
Aankomst:
Welkom in het Hart van het Vechtdal Overijssel in de Regio Zwolle. Boerderij-camping Varsenerveld ligt aan het eind van een prachtige oprijlaan van 400 meter. Aanrijroute via knooppunt: R101/N347 Ommen – Balkerweg - Emslandweg 14


Kriterien:
Fietsverhuur, Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Huisdieren toegestaan, Rustige ligging, Tv, Internet WLAN.
Kontacteren:
Vakantiehuis Varsenerveld Ommen
Gezina de Lange-Nabers
Emslandweg 14
7731RP OMMEN
Telefoon: +31 (0621) 983895
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: