Nederlands Deutsch English

Vakantiehuis in OMMEN Boerderijcamping Varsenerveld Ommen

Boerderijcamping Varsenerveld Ommen (OMMEN) Fietsverhuur Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Huisdieren toegestaan Rustige ligging TV Internet WLAN


Beschrijving:
Geniet van de heerlijke rust en gastvrijheid in onze knusse Bed and Breakfast. Doordat u gebruik maakt van het verwarmde toiletgebouw heeft u wel dat echte campinggevoel, maar met een heerlijk bed en een uitgebreid ontbijt wordt uw verblijf op de camping toch een stuk luxer. Onze Bed and Breakfast biedt plaats aan twee tot vier personen en is van alle gemakken voorzien.

Prijzen en voorwaarden:
Wilt u graag eens verblijven op een boerderij maar ziet u het niet zitten om in een camper, caravan of tent te verblijven? Dan kunt u verblijven in onze sfeervolle vakantiewoning ’t Bakhuus. Het vakantiehuis staat los van de boerderij en beschikt over een eigen bergruimte. U heeft ook een eigen beschutte, maar zonnige tuin.

Aanvraag sturen
Vakantiehuis
af:35.00 €
Sterren: -
Bedden: 5
Aankomst:
Op de N340 komende vanuit Ommen bij hectometerpaal 65,7 Links af, 2e weg links emslandweg, 2e boerderij links(bij rode kunstmeststrooier). Het Varsenerveld ligt in het Vechtdal, vlak bij Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Zwolle. Op de website van Vechtdal Overijssel is veel te ontdekken wat in de regio te doen is.


Kriterien:
Fietsverhuur, Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Huisdieren toegestaan, Rustige ligging, Tv, Internet WLAN.
Kontacteren:
Boerderijcamping Varsenerveld Ommen
Gezina de Lange-Nabers
Emslandweg 14
7731RP OMMEN
Telefoon: +31 (0621) 983895
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: