Nederlands Deutsch English

Vakantiehuis in Lauwersoog Ferienwohnung Bakker

Ferienwohnung Bakker (Lauwersoog) Verhuur boten/surfpl. Fietsverhuur Tennis Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Rustige ligging TV Barbque-grill Internet WLAN
Ferienhaus Lauwersoog Ferienwohnung Bakker Bild 1 Beschrijving:
Robbenoort 71 is gelegen in het natuurgebied Lauwersmeer en ligt aan de rand van het bungalowpark met een zeer fraai uitzicht op een natuurgebied. Naast een woonkamer met open haard en een open keuken heeft men verder 4 slaap vertrekken. Het ligt op 500 meter van strand met mogelijkheden voor zwemmen en watersport.

Prijzen en voorwaarden:
Het vakantie huis wordt verhuurd vanaf 245 Euro/week (vakantieseizoen vanaf 395) en kan ook verhuurd worden voor weekend en midweek of voor langere perioden. Meer detail informatie kan men op aanvraag verkrijgen.
Boekingskalender
Toon kaart
Aanvraag sturen
Vakantiehuis
af:50.00 €
Sterren: ***
Bedden: 7
Aankomst:
Inchecken voor hoofdseizoen op zaterdag na 15.00. Buiten hoofdseizoen voor een verblijf van een week en weekend kan vanaf vrijdag 15.00 uur en uitchecken is op vrijdag (of maandag) ochtend rond 10.30 uur. In overleg kan hiervan afgeweken worden.
Ferienhaus Lauwersoog Ferienwohnung Bakker Bild 2 Kriterien:
Verhuur boten/surfpl., Fietsverhuur, Tennis, Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Rustige ligging, Tv, Barbque-grill, Internet WLAN.
Kontacteren:
Ferienwohnung Bakker
Sjoerd Bakker
Robbenoort 71
9976VD Lauwersoog
Telefoon: +31623888988
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: http://www.hanul.dor.aandegroningerkust.nl/

Lastminuteaanbiedingen:
Geniet van lastminute vakantieaanbieding voor een ruim huis (2 - 7 pers) met vrij uitzicht op het natuurgebied met 15% reductie!