Nederlands Deutsch English

Vakantiehuis in Haarlem Apartment Aletta

Apartment Aletta (Haarlem) Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk TV Internet WLAN
Ferienhaus Haarlem Apartment Aletta Bild 1 Beschrijving:
Bijzonder, ruim en zonnig appartement van 90m2 (gebouwd in 1911) in Haarlem te huur als vakantiewoning. Het ruime appartement heeft een grote woonkamer (45m2) met keuken, twee badkamers, 1 met douche en 1 met bad, een grote slaapkamer en een zonnige tuin. Er is een satelliet-tv, een cd- en dvd-speler, keukenapparatuur, wasmachine en internet.

Prijzen en voorwaarden:
Maximaal 4 personen. Huur per week. Voor 2 personen vanaf EUR 85 per nacht, inclusief water, gas en elektriciteit. Voor elke extra persoon EUR 20 per nacht. Als de huur voor 1 persoon is, geven we korting. Voor elke 14 dagen verblijf is er 1 nacht gratis. Schoonmaakkosten: EUR 35. WIFI, beddenlakens en handdoeken in de prijs inbegrepen. Een deel van de huur moet van tevoren worden betaald om een bepaalde week te reserveren. Alle kosten moeten bij uw aankomst worden betaald. Een bedrag van EUR 300 wordt gevraagd bij uw aankomst en wordt – wanneer er geen problemen zijn - bij uw vertrek weer teruggegeven.
Boekingskalender
Toon kaart
Aanvraag sturen
Vakantiehuis
af:85.00 €
Sterren: ***
Bedden: 4
Aankomst:
Aankomst en vertrek in het weekend. Standaard check-in is 14:00, check-uit is 10:00. Het huis ligt niet ver van het centrum van Haarlem en op loopafstand van het station. Openbaar vervoer en fietsverhuur zijn ook vlakbij. Het is erg geschikt voor uitstapjes naar Amsterdam (15 minuten met de trein), het strand (Bloemendaal/Zandvoort 10-15 min. met auto of trein) en het recreatiegebied 'Kennemerduinen' met duinmeer.
Ferienhaus Haarlem Apartment Aletta Bild 2 Kriterien:
Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Tv, Internet WLAN.
Kontacteren:
Apartment Aletta
Aletta
x
x Haarlem
Telefoon: x
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: http://www.haarlemapartment.nl