Nederlands Deutsch English

Vakantiehuis in Amsterdam La Festa

La Festa (Amsterdam) Fietsverhuur Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Rustige ligging TV Barbque-grill Internet WLAN
Beschrijving:
Ruime caravan aan de rand van Amsterdam. Deze ruime uitgerust met luxe stacaravan is gelegen op het prachtige camping De Badhoeve in Durgerdam (Amsterdam). De caravan biedt gemakkelijk 4 personen slapen. Door haar strategische ligging kunt u te weten komen of om de stad AMSTERDAM bezoeken vanaf daar de prachtige omgeving / natuur.

Prijzen en voorwaarden:
De prijzen zijn verschillend. 65-90 Euro per dag en 420-699 Euro per week. Onze caravan is in het hoogseizoen (juli en augustus) en tijdens de paasvakantie (mei) (vrijdag vrijdag) om alleen de huur tijdens de week. Voor de restierende periode (1 april - 30 september) een verblijf van 3 nachten is vereist in het weekend of 2 nachten tijdens de week. De prijs is inklusief gas, water en elektriciteit. Beddengoed, handdoeken, toeristenbelasting en BTW zijn ook inklusief. Per verblijf is men verplicht om € 40 te betalen voor het schoon te houden.

Aanvraag sturen
Vakantiehuis
af:65.00 €
Sterren: -
Bedden: 4
Aankomst:
Kriterien:
Fietsverhuur, Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Rustige ligging, Tv, Barbque-grill, Internet WLAN.
Kontacteren:
La Festa
Bjorn Soeteman
Uitdammerdijk 10
1026CP Amsterdam
Telefoon: +31-617738885
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: