Nederlands Deutsch English

Privé-verhuurder in den Burg Texel vakantie bungalow

vakantie bungalow (den Burg Texel) Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Huisdieren toegestaan Rokers Rustige ligging TV Internet WLAN


Beschrijving:
Weizicht Texel... Onze bungalow op het heerlijke eiland Texel, staat aan de rand van het Texelse bos. Uitzicht op de weilanden .overdekt terras. In de bungalow zijn twee slaapkamers een ruime woonkamer/ eetkamer en keuken.Er is een KTV aanwezig, magnetron, DVD. Ook is er voor 1 gebruiker gratis WiFi. De woonkamer is in het voorjaar van 2014 helemaal opgeknapt. Nog weken vri

Prijzen en voorwaarden:
September een midweek 100 euro. week 190 euro of 200 euro. kijk op: http://weizichttexel.yolasite.com/ en reserveer op weizichttexel@gmail.com Herfstweek Nederland Noord en de Kerstvakantie is nog vrij. kan in overleg ook in gedeelten worden betaald.

Aanvraag sturen
Privé-verhuurder
af:110.00 €
Sterren: ***
Bedden: 4
Aankomst:
Aankomsttijd 2 uur op de vrijdagmiddag, vertrek voor 10 uur. Vanaf de boot, 3e rotonde linksaf dit is de Rozendijk, bos inrijden dan is het na de Worsteltent het 4e huis ( Deo Volente)


Kriterien:
Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Huisdieren toegestaan, Rokers, Rustige ligging, Tv, Internet WLAN.
Kontacteren:
vakantie bungalow
van den Berg
Rozendijk 27
1791PD den Burg Texel
Telefoon: 0222313723
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: