Nederlands Deutsch English

Privé-verhuurder in BLIJE Bed & Breakfest de Pastorie

Bed & Breakfest de Pastorie (BLIJE) Fietsverhuur Sauna Whirlpool Balkon/terras Rustige ligging TV
Beschrijving:
sfeervol en comfortabel logeren in de voormalige nh-pastorie van blije, in de omgeving van het gezellige dokkum, voor liefhebbers van rust, ruimte, fraaie vergezichten en indrukwekkende wolken. de omgeving leent zich uitstekend om te fietsen (lf 10 en lf 3a lopen langs blije) en te wandelen b.v.het friese kustpad(law 5-4)en deelname aan een wadlooptocht vraag naar onze verv...

Prijzen en voorwaarden:
KAMERPRIJS (2 PERSONEN) PER NACHT VANAF EUR 40; BIJ ALLEENGEBRUIK VANAF EUR 25. GESTAFFELDE TARIEVEN VOOR EEN VERBLIJF VAN 2/3 EN 4/5 OVERNACHTINGEN.VOOR HET GRBUIK VAN SAUNA EN WHIRLPOOL WORDT EEN KLEINE VERGOEDING GEREKEND, EVENALS VOOR GEBRUIK VAN BADJAS,FIETSEN E.D.

Aanvraag sturen
Privé-verhuurder
af:25.00 €
Sterren: -
Bedden: 6
Aankomst:
ONTVANGST VANAF 16.00 UUR, VERTREK UITERLIJK 11.00 UUR. Routebeschrijving de Pastorie te BLIJE Vanuit Noord-Holland Na de afsluitdijk volgt u de de N31, na Harlingen overgaand in de A 31 naar Leeuwarden. De eerste rotonde in Leeuwarden rijdt u driekwart om richting Stiens, bij stoplicht linksaf richting Stiens en Holwerd (N357). U passeert achtereenvolgens Stiens-Hallum-Marrum-Ferwert. U neemt de eerste afslag Blije, bord doorgaand verkeer linksaf buigend, aan uw rechterhand een weiland, dan twee nieuwe huizen. Het derde huis is onze pastorie. Vanuit Zwolle Via de A28, bij Meppel de A31 naar Leeuwarden. Na het viaduct over het van Harinxmakanaal bij de stoplichten (T-kruising) linksaf richting Stiens. Op de rotonde na het FEC rechtdoor richting Stiens en Holwerd (N357). U passeert achtereenvolgens Stiens-Hallum-Marrum-Ferwert. U neemt de eerste afslag Blije, bord doorgaand verkeer linksaf buigend, aan uw rechterhand een weiland, dan twee nieuwe huizen. Het derde huis is onze pastorie. Vanuit Groningen Via de A7 tot Drachten, vervolgens de N31 tot de afslag naar Dokkum, de N356 langs Burgum, Veenwouden, Damwoude. De derde rotonde in Dokkum, die u driekwart om gaat, volgt u de N356 richting Holwerd. Bij Holwerd gaat u linksaf richting Leeuwarden (N357). Het eerste dorp aan linkerzijde is Blije. U gaat bij het tweede bordje Blije linksaf, bord doorgaand verkeer linksaf buigend, aan uw rechterhand een weiland, dan twee nieuwe huizen. Het derde huis is onze pastorie. Parkeren U kunt op ons terrein het beste links direct van het rozenperk (een soort mini-rotonde) parkeren.
Kriterien:
Fietsverhuur, Sauna, Whirlpool, Balkon/terras, Rustige ligging, Tv,
Kontacteren:
Bed & Breakfest de Pastorie
Ada Schrik
Voorstraat 31
9171LT BLIJE
Telefoon: 0653 675 664
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: