Nederlands Deutsch English

Pension in Zandvoort Zon & Zee Appartementen

Zon & Zee Appartementen (Zandvoort) Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk TV Internet WLAN
Pension Zandvoort Zon & Zee Appartementen Bild 1 Beschrijving:
Zon & Zee Appartementen biedt twee ruime, gezellige en smaakvol ingerichte appartementen aan, op een ideale lokatie: op 250 meter van strand en zee en casino en op 150 meter van treinstation en busstation. Wij bieden luxe appartementen aan met een balkon, ruime keuken en badkamer met douche, bad en toilet. U kunt parkeren op een afgesloten parkeerplaats op ons eigen terrein

Prijzen en voorwaarden:
De appartementen zijn bestemd voor 2 volwassenen. Wij houden van kinderen en huisdieren, maar deze zijn helaas niet welkom in onze appartementen. De kosten zijn vanaf € 100 per nacht en zijn afhankelijk van het seizoen. Informeert u bij ons voor de beschikbaarheid en de kosten! Wij zorgen voor beddengoed, handdoeken en haardroger. Parkeren is bij de prijs inbegrepen. Toeristenbelasting € 3,00 p.p.p.n. niet inbegrepen. Wij verzorgen geen ontbijt maar u beschikt over een eigen volwaardige keuken waar zelf uw maaltijden kunt bereiden. Voor mensen die slecht ter been zijn is het belangrijk te weten dat de appartementen zich bevinden op de eerste etage en alleen bereikbaar zijn per trap.
Boekingskalender
Toon kaart
Aanvraag sturen
Pension
af:100.00 €
Sterren: ***
Bedden: 4
Aankomst:
Onze lokatie is zeer centraal gelegen en makkelijk te vinden. Indien u met de trein of bus reist, hoeft u maar een klein stukje te lopen. Als u met de auto reist, kunt u parkeren op de afgesloten privé parkeerplaats aan de achterzijde van ons pand. Meldt u zich in dat geval bij de intercom bij de grote houten poort in de Hulsmanstraat. Wij stellen het op prijs als u ons de dag voor aankomst informeert over uw verwachte aankomsttijd.
Kriterien:
Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Tv, Internet WLAN.
Kontacteren:
Zon & Zee Appartementen
Frank Paap
Kostverlorenstraat 6
2042 P Zandvoort
Telefoon: 0618052364
Fax:
email: Anfrage senden
Internet: