Nederlands Deutsch English

Kampeerterrein in Meppen Vakantieoord De Bronzen Emmer

Vakantieoord De Bronzen Emmer (Meppen) Fietsverhuur Overdekt zwembad Sauna Tennis Balkon/terras Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Huisdieren toegestaan voor mindervaliden Rustige ligging TV
Beschrijving:
Vakantieoord -De Bronzen Emmer- is een combinatie van een vijfsterren familiecamping en een bungalowpark met 19 bungalows. U vindt het park midden tussen prachtige natuurgebieden. Op het park zijn veel faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, tennisbaan, recreatieruimte, sportveld en een eigen manege.

Prijzen en voorwaarden:
Kampeerplaats vanaf 17,50 per nacht, inclusief twee personen elektra, toeristenbelasting, douches, warm water en gebruik van het overdekte zwembad. Een bungalow vanaf EUR 134,-, inclusief twee personen, elektra, toeristenbelasting en gebruik van het overdekte zwembad.

Aanvraag sturen
Kampeerterrein
af:17.00 €
Sterren: *****
Bedden: 102
Aankomst:
Aankomst en vertrek op de camping is 11.00 uur. Aankomst bungalows vanaf 15.00 uur en vertrek voor 10.00 uur. Het park ligt aan het einde van het prachtige dorpje Meppen, aan de rand van het bos.
Kriterien:
Fietsverhuur, Overdekt zwembad, Sauna, Tennis, Balkon/terras, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Huisdieren toegestaan, Rolstoelaangepast, Rustige ligging, Tv,
Kontacteren:
Vakantieoord De Bronzen Emmer
A.J. Scholing-Jans
Mepperstraat 41
7855TA Meppen
Telefoon: 0591-371543
Fax: 0591-371734
email: Anfrage senden
Internet: