Nederlands Deutsch English

Hoeve in mechelen-gemeente vankantiewoningen beau vacances

vankantiewoningen beau vacances (mechelen-gemeente) Fietsverhuur Sauna Tennis Vergaderzaal Wellness Whirlpool Geschikt met een allergie Gezins-/kindvriendelijk Fietsvriendelijk Huisdieren toegestaan Rokers Rustige ligging TV
Beschrijving:
onze monumentale vakwerk boerderijtjes, zijn geheel gerestaureerd en voldoen aan alle eisen van deze tijd, nostalgisch ingericht, zijn uniek gelegen in het geuldal tussen berg en bos geschikt vanaf 2 tot 30 pers. bij uitstek een wandel en rustgebied met een tal van actieve mogelijkheden.

Prijzen en voorwaarden:
bij aankomst een verrassing. de prijs per huis is afhankeliojk van de grootte van de groep gemiddeld 25 euro per persoon per nacht. een weekend is van vrijdag tot maandag.

Aanvraag sturen
Hoeve
af:25.00 €
Sterren: **
Bedden: 30
Aankomst:
een weekend is van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur een week kan van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maaandag een midweek= van maandag tot vrijdag. de accommodaties zijn verspreid gelegen op unieke plekken.of aan de rand van het dorp of aan het einde van een weg zonder verkeer alleen wandelaars die u passeren.
Kriterien:
Fietsverhuur, Sauna, Tennis, Vergaderzaal, Wellness, Whirlpool, Allergeenvrij, Gezins-/kindvriendelijk, Fietsvriendelijk, Huisdieren toegestaan, Rokers, Rustige ligging, Tv,
Kontacteren:
vankantiewoningen beau vacances
anna beaujean-sijben
eperweg 3
6281NA mechelen-gemeente
Telefoon: 0031434559075--0031620430891
Fax: 0031434559076
email: Anfrage senden
Internet: